ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχουμε ανάγκη όσο ποτέ σήμερα, να συνεργαστούμε, να πιαστούμε χέρι χέρι με εμπιστοσύνη και να βαδίσουμε τον κοινό μας δρόμο.

Το ελεύθερο ανοικτό Πανεπιστήμιο καλεί όλο τον κόσμο να συμμετέχει και με την παρουσία του, με την προσφορά του, να κάνει τους γύρω του χαρούμενους και τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Όλοι μπορούν να προσφέρουν κάτι πολύτιμο!

kyttaroneasgis@yahoo.com

Advertisements

3 thoughts on “ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

  1. συμφωνω απολυτα σε ολα και χαιρομαι πολυ που επιτελους κινουμαστε προς τη σωστη κατευθυνση πως μπορω να συμμετεχω η να βοηθησω?

  2. Οι κινητοποιήσεις αυτές μ ευχαριστούν. Πιστεύω πως οι άνθρωποι χρειάζεται να βρούμε άλλους τρόπους να συνυπάρχουμε μεταξύ μας κ με το περιβάλλον μας. Παρά την επιφυλακτικότητά μου, γιατί …”δεν μπορούμε να χτίζουμε την ελευθερία μας με τα ίδια υλικά που χτίσαμε τη φυλακή μας”….θα μου άρεσε να συμμετέχω. Είμαι εκ γενετής – οικογενειακή παράδοση – ακρεοφάγος. Έμαθα λοιπόν από μητρική “εκπαίδευση” να μαγειρεύω και μου αρέσει πολύ να το κάνω. Μου αρέσει να ζυμώνω ψωμί. Επιθυμία μου είναι μάλιστα να καλιεργώ την τροφή μου, γι αυτό κ ξεκίνησα μια προσπάθεια στην ταράτσα μου. Έχω το 2ο βαθμό Ρέικι και μ αρέσει να μελετώ κ όσο μπορώ να εφαρμόζω φυσικές θεραπείες. Είμαι σίγουρη πως αυτά που ξέρω κ μπορώ να κάνω είναι χρήσιμα σε μια κοινότητα. Εδώ είμαι λοιπόν !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s